Ön most a weboldal akadálymentesített változatát olvassa. Amennyiben Ön a teljes verziót szeretné olvasni, kérem, kattintson ide

Köszöntő

 

 

Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, kedves látogató, Aggtelek község hivatalos honlapján.

 

 

 

Akár tudatosan, akár véletlenül találta meg ezt az oldalt, kívánom, hogy érezze otthon magát! Lelje örömét az itt található dokumentumokban mindjobban úgy érezve, hogy ide el kell látogatnia.

Mindig nagy szeretettel várjuk!

 

 

Bemutatjuk a Világörökség részét képező Aggteleki karszt barlangvilágát, reméljük, hogy felkelti érdeklődését és minél több turista látogatja meg.

Számot adunk sikereinkről és gondjainkról egyaránt.

 

Aki rendszeresen olvassa lapunkat, részese lehet életünknek, hiszen mindig friss információval igyekszünk hírt adni magunkról.

Ezért nagy tisztelettel ajánlom az oldalt az elszármazottaknak, a faluval szimpatizálóknak, akiket valaha erős érzelmek kötöttek e tájhoz.

Ma már nincsenek távolságok a technika fejlődése kapcsán, „virtuálisan” akár naponta többször is együtt lehetünk, beszélgethetünk.

 

Végül, de nem utolsó sorban ajánlom e portált valamennyi helyben élő aggteleki számára is, akiknek segítségére lehet az információszerzés és az ügyintézés során.


Szeretnénk, ha a honlap további tartalmát közösen alakítanánk, fejlesztenénk tovább, ezért tisztelettel kérem Önöket, hogy segítve ezt a munkát juttassák el észrevételeiket, véleményeiket, a közösséget érintő híreiket a szerkesztőséghez.

A honlap használatához sok örömet kívánva.

 

 

 

 

Tisztelt „Utazó”!

Kérem, látogasson el Aggtelekre!

Ismerje meg az aggteleki táj természeti szépségeit, az aggteleki embereket, akik sokak szerint büszkék lehetnek eddigi eredményeikre.

Aggtelek és az Aggteleki Nemzeti Park egész évben szeretettel várja az érdeklődőket. Az élményadó programok sokfélék: barlangtúrák, kirándulások, madár- és növényismereti séták, ismerkedés a hucul ménessel, sétakocsikázások, a környék (beleértve szlovák területeket is kb. 50 km-es körzetben) épített kulturális örökségéhez tartozó műemlékek, kiállítóhelyek és a ritka természeti képződmények megtekintése. Nem könnyű a választás.


Tisztelettel:

Horkay István

polgármester

Naptár

< Jan 2018 >
HKSzCsPSzV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Aktuális

20 % kedvezmény!

A téli szezonban jelentős kedvezmény nyújt az Aggteleki Nemzeti Park azoknak, akik ebben kevésbé forgalmas időszakban kívánják meglátogatni az ANP idegenforgalmi barlangjait!

Apycom jQuery Menus